Mengenai Kami

Kami faham. Anda membayar terlalu banyak . Kami ingin membantu.

Tahukah anda, anda membayar sehingga 50% lebih mahal untuk bekalan harian berbanding syarikat besar?

Perantara terus menaikkan harga setiap tahun dan anda tidak boleh pergi terus kepada kilang kerana anda tidak mempunyai jumlah yang mencukupi.

Di StoreHub, kami sentiasa berhubung dengan pemilik perniagaan dan kami memahami kesukaran yang anda hadapi.

Seperti bagaimana kami melancarkan Beep Delivery sebagai tindak balas kepada lockdown COVID-19, kami juga melancarkan Deals Club sebagai tindak balas kepada kenaikan harga bekalan dan perlambatan dalam pasaran.

Dengan menggabungkan kuasa membeli 10,000 pemilik perniagaan Malaysia, kami membawa kekuatan banyak orang kepada individu.

Pasukan kami telah berusaha untuk mendapatkan, menggubal, dan menguji produk dari kilang-kilang di seluruh Malaysia untuk membawa anda bekalan harian bisnes anda.

Dengan harga terbaik, dengan kualiti premium.

Selamat datang ke Deals Club.

10 tahun pengalaman membantu perniagaan kecil di Malaysia

StoreHub ialah satu platform serba boleh yang memudahkan peruncit dan restoran di seluruh Asia Tenggara untuk menjalankan perniagaan mereka secara automatik dan memperluaskan jangkauan mereka.

Kami menawarkan pelbagai penyelesaian, termasuk sistem POS cloud-based, QR Order & Pay, program kesetiaan, dan banyak lagi.

Pada Ogos 2023, kami telah melancarkan The Deals Club, yang membolehkan bekalan perniagaan asas dihantar terus dari kilang kepada peruncit dan perniagaan makanan dan minuman (F&B) di Malaysia.