Soalan Lazim

Apakah itu Deals Club by StoreHub?

The Deals Club adalah inisiatif yang dibawa kepada anda oleh StoreHub, yang memanfaatkan kuasa belian kolektif daripada rangkaian perniagaan F&B dan peruncit yang luas kami untuk mendapatkan tawaran terbaik terus dari kilang, yang tidak ada bandingannya, untuk bekalan penting perniagaan di Malaysia.

Kami mengutamakan kualiti, setiap produk telah diperiksa secara teliti oleh kami sebelum dihantar kepada pelanggan utama kami yang juga telah membuktikan kualiti dan kebolehpercayaan mereka.

Dapatkan akses kepada bekalan harian perniagaan anda pada harga terus dari kilang, semuanya tersedia dengan mudah di Deals Club hari ini.

Bagaimanakah harga anda begitu berpatutan?

Di Deals Club, kami telah menjalin hubungan langsung dengan pengeluar terbesar di Malaysia, dan kami berunding harga untuk kepentingan ahli kami.

Dengan menghindari perantaraan tradisional, kami memberikan kepada ahli kami harga yang biasanya hanya diberikan kepada pembelian borong oleh organisasi yang lebih besar.

Pendekatan langsung kepada perniagaan ini membolehkan kami menyampaikan penjimatan langsung kepada anda, menyediakan nilai yang tidak tertandingi dan kemampuan tanpa mengorbankan kualiti.

Bagaimana saya boleh membuat pesanan?

Pilih produk yang anda ingin, tambahkan ke dalam troli anda, teruskan ke halaman daftar keluar, isikan maklumat penghantaran anda, pilih kaedah pembayaran, dan lengkapkan pesanan anda. Selepas itu, anda akan menerima e-mel pengesahan pesanan anda dalam peti masuk anda.

Jika perniagaan anda akan ditutup pada hari tertentu, sila nyatakan ini semasa daftar keluar supaya kami dapat mengatur penghantaran dengan betul.

Bolehkah saya tukar pesanan saya selepas membuatnya?

Perubahan selepas membuat pesanan tidak dibenarkan. Sila semak pesanan anda dengan teliti sebelum memuktamadkan transaksi.

Apakah kaedah pembayaran yang diterima?

Kami menerima kad kredit/debit dan Bank Transfer.

Di mana anda menghantar?

Buat masa ini, kami membuat penghantaran ke seluruh Semenanjung Malaysia sahaja.

Berapa lama masa penghantaran standard?

Jika anda berada di Lembah Klang, anda akan menerima pesanan anda dalam masa 2 hari bekerja.

Jika anda berada di luar Lembah Klang, anda akan menerima pesanan anda dalam masa 5 hari perniagaan.

Berapa harga penghantaran?

Penghantaran adalah kadar rata RM5 setiap karton. Klik di sini untuk butiran penghantaran dan pemulangan.

Apakah polisi pemulangan anda?

Pada masa ini, kami tidak menawarkan bayaran balik atau pemulangan untuk pesanan.

Walau bagaimanapun, jika anda telah menerima item yang rosak atau rosak, hantarkan bukti video dalam masa 48 jam ke dealsclub@storehub.com atau Live Chat di halaman ini. Kami akan menyiasat dan mengatur penghantaran semula kumpulan baharu kepada anda.

Klik di sini untuk butiran lanjut tentang penghantaran, pemulangan dan bayaran balik.

Saya ada soalan – apakah cara terpantas untuk menghubungi anda?

Cara terpantas untuk menghubungi kami adalah melalui Live Chat, Isnin hingga Ahad 9 pagi - 6 petang.

Anda hanya perlu klik butang logo StoreHub di penjuru kanan bawah skrin ini dan mula bersembang dengan salah seorang ahli pasukan kami.

Di luar waktu penjagaan kami, anda boleh menghantar pertanyaan anda melalui e-mel ke dealsclub@storehub.com.my dan kami akan membalas anda dalam masa 1 hari bekerja.